top of page
annie-spratt-o-xzF35Qskc-unsplash.jpg

ZOMER

BOSKADEEKES
ADVENTURE

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

22 aug. tot en met vrij. 26 aug. 2022

9u - 16u

Campo Molen Asbeek (Asse)

8 jaar - 12 jaar

Raadpleeg website Studio Campo

12 - 24 deelnemers

In opdracht voor Studio Campo verzorgen wij tal van avontuurlijke buitenkampen op hun locatie te Asbeek. Meer info en inschrijvingen zijn te vinden op hun website: www.studiocampo.be.

Het Boskadeekes Adventure kamp 2022  is er eentje met nog meer actie en avontuur door het  nieuw programma en tal van nieuwe activiteiten!

Veel stil zitten zal er dus wederom niet bij zijn. 

Tal van outdoor games,  adventure sporten en bushcraft activiteiten staan op jou te wachten.

Het ideale kamp voor wie houdt van avontuur, actie, spanning, uitdaging en afwisseling.

K_ADVENTURE_Z1.jpg

Het avontuur begint elke dag op de terreinen van Studio Campo rond en in onze vuurtent.

De ene dag blijven we op het domein en gaan we aan de slag met allerhande outdoor games en  bushcraft technieken, spelen we met bogen en pijlen. De andere dag nemen we dan weer onze rugzak een trekken er op uit met de mountainbike, gaan we ons verdiepen in kaart, kompas en gps tijdens een oriëntatietocht of zoeken we verkoeling in het klimbos of de vijver met de vlotten. 1 ding is zeker, elke dag komen we het avontuur zeker tegen! 

 

Tijdens de week bouwen we aan een hecht en sterk team.  We creëren een veilige omgeving waar iedereen zijn of haar grenzen kan ontdekken en verleggen. We dagen de groep daarom uit op allerhande teambuilders en grensverleggende activiteiten. Alleen door samen te werken zal de groep slagen in alle opdrachten en verdienen ze misschien wel een leuke verrassing. 

 

We sluiten het kamp af met een optionele overnachting. We bouwen ons eigen kamp op, maken zelf ons eten en blijven slapen onder de sterrenhemel. 

Na een heerlijk nacht en een stevig bos ontbijt trekken we terug richting Studio Camp om nog even alles te geven en avontuurlijk te wezen. 

 

Alle activiteiten op een rijtje:

Basis bushcraft technieken, veiligheid rond Mes, bijl en zaag gebruik, sjortechnieken, opstarten en maken van (kamp)vuur, Deathride, klimbos, vlottenbouw,  kampvuurkoken, Dodgebow, Oriëntatietechnieken met kaart, kompas en gps, teambuilders (GO4it!), kamp en shelter opbouw, Shooting, mountainbiken, en heel veel actie, avontuur en fun!

*Dit is geen vaste activiteitenlijst. Activiteiten kunnen wijzigen afhankelijk weersomstandigheden en locatie mogelijkheden. 

 

 

Inclusief deelnameprijs: alle materialen voor de workshops, voldoende en professionele begeleiding, dagelijks een drie-uurtje met drankje. Eten en drank tijdens de overnachting (avondmaal op donderdagavond, ontbijt en lunch op vrijdag)

 

Zelf mee te brengen: stevig lunchpakket, een herbruikbare drinkfles,  zwemkledij en handdoek, en reservekledij en schoenen, een rugzakje om mee te nemen tijdens onze tochten.

Het kamp gaat buiten door. Voorzie zeker gepaste kledij dat vuil mag worden en stevige schoenen. 

Voor de overnachting (trekkings)Rugzak, slaapzak en matje, hoofdlamp, warme avondkledij en goede stapschoenen. 

 

 

Inschrijven kan enkel via de website Van Studio Campo: www.studiocampo.be

Vragen: info@studiocampo.be 

annie-spratt-365613.jpg


LET'S PLAY OUTSIDE!.

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be

bottom of page