IMG_9132.JPG

Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP

NATURE ART - MAAK JE EIGEN BOSBEEST

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

Zondag 30 mei 2021

10u00-12u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

8-14 jaar

€ 17,5 p.p.

8-15 deelnemers

Vandaag trekken we erop uit en verzamelen we al het moois van wat de natuur ons te bieden heeft.  We gaan aan de slag met deze materialen en toveren nieuwe bosvriendjes uit gerecycleerde houtstukjes en schijfjes.

We gaan op zoek naar verschillende groottes en stukjes hout, dennenappels enz... en knutselen vandaag op deze manier ons eigen bosbeest in elkaar met behulp van o.a. een hamer,nagels enz. Heb je thuis al wat fijnspar-dennenappels bij elkaar gesprokkeld? Breng ze zeker mee!

Workshops Nature art 30-5.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.
De kostprijs bedraagt €15 p.p.

 

Deze prijs omvat: de nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie, doorlopend water - thee- koffie en 21% btw. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be