top of page
lidia-adriana-722359-unsplash.jpg

Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP
VUURKEUKEN - WILD - VOLZET

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

zaterdag 12/11/2022

14u00-20u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

+16 jaar

€ 84 per persoon

10 - 18 deelmemers

Alle seizoenen lenen zich voor het koken in en rond het kampvuur. Maar de herfst is toch het favoriete outdoorcooking seizoen. Al worden de dagen korter en kouder. Dit wil niet zeggen dat we naar binnen moeten kruipen. Integendeel zelf. Het is een prachtige tijd om het vuur buiten weer aan te steken en het gezellig te maken. Daarbij biedt de herfst ons tal van lekkernijen die de sfeer en de smaak meer dan ten goede komt.

Tijdens deze herfst workshop maken we samen in de buitenlucht heerlijke gerechten op en rond het kampvuur. In dit geweldig seizoen gaan we dan ook aan de slag met heel wat wild en en pure natuurlijke ingrediënten. Een echt feest voor alle fijnproevers.

Afsluiten doen we natuurlijk met een heerlijk kopje koffie (of iets sterkers) aan een prachtig en hartverwarmend kampvuur.

Kortom, de Vuurkeuken topper van het jaar waar de Dutch Ovens en grill pannen meer dan tot hun recht zullen komen. Een heerlijke culinaire activiteit om je vingers van af te likken!

 

Koken op een kampvuur vergt een beetje meer multitasking dan koken op een gewoon fornuis of bakken in een oven. Er moet immers niet alleen op het recept en op de bereiding gelet worden, ook de vuren moeten continu onder controle gehouden worden.

 

We maken het hele menu samen klaar. Nadat de recepten en taken zijn uitgedeeld, gaan we in kleine groepjes aan de slag met de nodige begeleiding. We nemen je mee in de wereld van outdoor cooking met verschillende outdoor kooktechnieken zoals Dutch ovens, steengrill, open vuur... .

Nieuwe dingen proberen is de boodschap!

 

Deze workshop staat onder begeleiding van onze vuurmeester en kampvuurkok Filip Hermans. Hij is de bezieler van Basecamp vzw / Basecamp Adventures en gepassioneerd door allerhande Bushcraft technieken. Toch springen vuur en eten hier boven alles uit. Hij neemt je dan ook met veel plezier mee in de wondere wereld van campfire cooking en het buitenkoken. Ga eens een kijkje nemen op de FB en insta pagina van de Vuurkeuken om de sfeer alvast op te snuiven.

WS_20221112.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

De kostprijs bedraagt € 84 p.p.


Deze prijs omvat:
De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie, doorlopend verkrijgbaar drinkwater, thee & koffie en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

DEZE WORKSHOP IS HELAAS VOLZET!

gary-sandoz-451443-unsplash.jpg

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be

bottom of page