Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP

VUUR - GEANNULEERD

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

Zondag 19 september 2020

14u00-17u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

vanaf 14 jaar

€ 30 p.p.

Van de eerste vonk via de tondel naar het aanmaakhout, om uiteindelijk te belanden bij het eindeloos staren naar je zelf aangestoken vuur.

 

Deze workshop is de basis om vuur te leren maken met menselijke materialen.

We halen alle materialen en technieken uit onze rugzak om vuur te maken. Van gewone lucifers, naar  echte survival en bushcraft tools zoals een magnesium stick (firesteel). En we gaan nog een stapje verder, want er zit meer vuur in je rugzak dan je denkt!

 

We besteden tijdens deze workshop veel aandacht aan de moeilijkste stap om zelf vuur te kunnen maken. De opbouw van het vuur. Eens dit gelukt is gaan we gezellig verder met ons vuurtje een hoe we deze optimaal kunnen laten branden in alle veiligheid. Via de nodige begeleiding en verschillende tips & trics zorgen we er voor dat je in de toekomst altijd en overal je eigen vuurtje aan de praat krijgt.

 

! Tijdens deze workshop gaan we niet in op technieken om vuur te maken met natuurlijke materialen zoals vuurboog, vuurzaag,… Deze materie is voor de workshop “vuur uit de natuur”.

BCA_WS_VUUR.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

De kostprijs bedraagt € 30 p.p.

Deze prijs omvat:

De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie,1 drankje, doorlopend beschikbaar drinkwater, thee & koffie en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

 

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

DEZE ACTIVITEIT WERD HELAAS GEANNULEERD

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be