top of page
lidia-adriana-722359-unsplash.jpg

Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP
VUURKEUKEN - TAART EN GEBAK

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

zaterdag 01/10/2022

14u00-19u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

+16 jaar

€ 48 per persoon

10 - 18 deelmemers

Overheerlijke taartjes, gebakjes of dessert maken op het kampvuur?Ja hoor. Dat kan zeker!

Er is niets leuker om samen met de familie of vrienden rond het kampvuur te kruipen en te kunnen genieten van een heerlijk dessertje rechtstreeks vanop het vuur. De perfecte start of afsluiter van een (hart)verwarmend avontuur.

Samen maken we de heerlijkste zoetigheden in, op en rond het kampvuur. Nadat de recepten en taken zijn uitgedeeld, gaan we in kleine groepjes aan de slag met de nodige begeleiding. We nemen je mee in de wereld van outdoor cooking met verschillende outdoor kooktechnieken zoals Dutch ovens, open vuur, grill ijzers... . Nieuwe dingen proberen is de boodschap!

Afsluiten doen we met een kopje koffie met natuurlijk onze heerlijke zelfgemaakte taartjes, gebakjes en desserts. Kortom, een heerlijke culinaire activiteit om je vingers van af te likken!

Naargelang de grootte van de groep stellen we een haalbaar programma samen. Hierbij houden we maar al te graag rekening met allergenen en andere voeding gerelateerde dingen. Geef gerust een seintje op voorhand, wij voorzien met veel plezier het nodige.

Deze workshop staat onder begeleiding van onze vuurmeester en kampvuurkok Filip Hermans. Hij is de bezieler van Basecamp vzw / Basecamp Adventures en gepassioneerd door allerhande Bushcraft technieken. Toch springen vuur en eten hier boven alles uit. Hij neemt je dan ook met veel plezier mee in de wondere wereld van campfire cooking en het buitenkoken. Naast Filip zal ook Rieke Lenaert deze workshop mee ondersteunen. Rieke is het heksje binnen onze werking. Goed bedoeld natuurlijk . Als herborist weet ze heel wat lekkers uit de natuur te halen. Tevens is ze een echte bakprinses en tovert regelmatig heel wat lekkers uit haar keuken. Ze is dan ook de geknipte persoon om jullie mee te begeleiden op dit geweldig avontuur.

WS_20221001.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

De kostprijs bedraagt € 48 p.p.

 

Deze prijs omvat:
De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie, doorlopend verkrijgbaar drinkwater, thee & koffie en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

gary-sandoz-451443-unsplash.jpg

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be

bottom of page