top of page
annie-spratt-o-xzF35Qskc-unsplash.jpg

PASEN

BOSKADEEKES
RAVOTKAMP

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

maandag 11 tot vrijdag 15 april 2022
9u - 16u

Campo Molen Asbeek (Asse)

8 jaar - 12 jaar

Raadpleeg website Studio Campo

12 - 16 deelnemers

In opdracht voor Studio Campo verzorgen wij tal van avontuurlijke buitenkampen op hun locatie te Asbeek. Meer info en inschrijvingen zijn te vinden op hun website: www.studiocampo.be.

Tijdens dit Boskadeekes Ravot kamp gaan we elke dag op ontdekking en staan spel en avontuur op jou te wachten. 

Dit natuurbelevings en bushcraft  outdoor kamp mag je niet missen!

 

De centrale uitvalbasis tijdens dit kamp is onze vuurtent op de terreinen van Studio Campo. Vandaaruit gaan we iedere dag op ontdekking samen met onze knotsgekke begeleiders. 

Tussen al het ravotten door gaan we actief, creatief en culinair aan de slag in en met de natuur. Het Ravot kamp is heel veel fun, avontuur en gegarandeerd vuile kleren!  ;-) 

K_RAVOT_P2.jpg

Spel en avontuur staan centraal tijdens het Ravot kamp. Tal van outdoor spelen, het klim bos, de shooting, oriëntatietocht, kampen bouw… staan op jou te wachten. Evenals onze Bushcraft expert die staat te popelen om jou te laten zien hoe je veilig kunt werken met messen en zagen, en hoe je het perfecte kampvuur kunt maken en gebruiken. 

 

Net zoals echte Avonturiers en Bushcrafters werken we tijdens het kamp ook met het -Visitor payback-principe. We geven en nemen. Tijdens dit kamp gaan we aan de slag met heel wat natuurlijke materialen om bijvoorbeeld vuur te maken, ons te verzorgen, om touw te maken,... 

We zijn de natuur daar heel dankbaar voor en doen daar steeds iets voor terug.

 

Activiteiten op een rijtje:

Tal van avontuurlijke en actieve outdoor spelen, Bushcraft technieken (Basis gebruik en veiligheid rond Mes, bijl en zaag, het opstarten en maken van een vuur, kampvuur koken) nature art, Oriëntatietechnieken met kaart/kompas/GPS, sjortechnieken, bos vaardigheden, spelenderwijs natuurbeleving, Shooting, klimbos, GO4it!, deathride en heel veel fun!

*Dit is geen vaste activiteitenlijst. Activiteiten kunnen wijzigen afhankelijk weersomstandigheden en locatie mogelijkheden. 

 

Inclusief deelnameprijs: alle materialen voor de workshops, voldoende en professionele begeleiding,, dagelijks een drie-uurtje met drankje.

 

Zelf mee te brengen: stevig lunchpakket, een herbruikbare drinkfles en reservekledij. 

Het kamp gaat buiten door. Voorzie zeker gepaste kledij dat vuil mag worden.  Bij koud weer is het kleden in laagjes een absolute must!

 

 

Inschrijven kan enkel via de website Van Studio Campo: www.studiocampo.be

Vragen: info@studiocampo.be 

annie-spratt-365613.jpg


LET'S PLAY OUTSIDE!.

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be

bottom of page