top of page
Pyro 16 plus.jpg

Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP
PYROGRAFIE VOOR VOLWASSENEN

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

zondag 15/05/2022

13u00-17u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

+16 jaar

€ 40 per persoon

4 - 15 deelnemers

Pyrografie. Schrijven en tekenen met vuur. Pyrografie of houtbranden wordt gebruikt om op hout of leer, teksten en figuren in te branden. Hiervoor gebruiken we een speciale brandpen. Laat je inspireren en je zal zien dat dit leidt tot prachtige kunstwerkjes.

Is dit alles nieuw voor je? Dat is zeker geen probleem! We gaan stap per stap te werk en starten met een basisoefening op een houten plankje; maken een naamkaartje (ketting) en nadien kan je starten aan je groter project. De gevorderden kunnen zich uitleven in het extra  personaliseren van hun project. Je kan kiezen tussen verschillende ontwerpen: uithangbord, oorbellen, snijplankje, fotokader, dromenvanger, tolletje enz. Hierbij komt ook eventueel een basis houtsnijtechnieken aan te pas... Uiteraard mag je zelf ook een (niet vernist) houten item meebrengen als je dat wenst. We bekijken dan ter plekke of dit in aanmerking kan komen. Wij voorzien ook sjablonen waaruit je kan gaan kiezen als vrij tekenen niet je ding is.

Dus aan alle creatievelingen, leef je uit!

 

Kim R. geeft deze cursus Pyrografie, ga alvast een kijkje nemen op haar FB pagina “Kim Woodburning Love” ter inspiratie. Naast Pyrografie geeft Kim ook vele crea workshops en Boskadeekes. Voor details en data, bekijk onze events.

WS_20220515_2.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

De kostprijs bedraagt € 40 per persoon.

Deze prijs omvat:

De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie,1 drankje, doorlopende aanvulling van drinkwater, thee & koffie en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

Crea.jpg

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be

bottom of page