top of page
WhatsApp Image 2022-01-12 at 12.41.36 PM (2).jpeg

Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP
MACRAME - PLANTENHOUDEN

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

zondag 16/10/2022

14u00-19u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

+8 jaar

€ 30 /€ 50

4 - 15 deelmemers

De laatste jaren is er opnieuw belangstelling voor textiel en knooptechnieken in combinatie met duurzame en natuurlijke materialen. Deze ambacht is duidelijk tijdloos. Dit was voor ons de aanleiding om deze kennis te delen, ook aan de jongste onder ons.

We kennen sinds de jaren ‘70 de techniek met macramé knopen: het experimenteren met allerlei vezels en garens met als resultaat zowel traditionele als vrije ontwerpen. In deze workshop gaan we aan de slag met basisknopen, maar ook gevorderde knopers zullen zich kunnen uitleven aangezien ons onderwerp ruimte heeft voor creativiteit. Leef je uit in allerlei knoop en vlechttechnieken. 

 

Sofie R. uit Moorsel inspireert ons om zelf te ontdekken hoe men zich artistiek kan uiten tijdens deze workshop voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. Uiteraard is ouder en kind samen ook welkom als gezinsactiviteit. Je gaat naar huis met knappe plantenhanger en sterke basiskennis van knooptechnieken zodat je verder thuis aan de slag kan gaan.

WS_20221016_1.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

De kostprijs bedraagt € 30,- per plantenhanger. Kom je bv als ouder met je kind, dan kan je samen één plantenhanger maken voor 30,- EUR. 

Korting ouder-kind: wil je er elk één maken, betaal je 50,- EUR.

Deze prijs omvat:

De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie,1 drankje, doorlopende aanvulling van drinkwater, thee & koffie en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

WhatsApp Image 2022-01-12 at 12.41.36 PM (1).jpeg

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be

bottom of page