Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP

CARVING - LEPEL SNIJDEN - BEGINNERS - VOLZET

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

Zondag 25 april 2021

10u00-17u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

vanaf 16 jaar

€ 68 p.p.

4-10 deelnemers

Het zelf maken van een houten lepel met degelijk ambachtelijk gereedschap geeft een uitdaging, rust  en voldoening die eigen is aan carving, waar je als maker rechtstreeks in contact staat met het natuurlijk materiaal en het eindproduct.

 

Het maken en gebruiken van houten lepels is duizenden jaren oud, al van ver voor onze geschreven geschiedenis. Het is een oeroude ambacht waar de nodige vaardigheden voor nodig zijn. Voor we aan het echte werk beginnen gaan we dieper in op de nodige houtsnijtechnieken en veiligheidsaspecten. Stap per stap, onder begeleiding, vorm je je eigen lepel uit een stukje boomstam. Ook al is een lepel niets meer dan een holte in een stukje hout om iets op te scheppen. Toch zijn er duizend en één vormen en toepassingen. Tijdens deze basis workshop gaan we hier mee aan de slag. Samen met je creativiteit maakt dat je zelfgemaakte lepel iets uniek wordt van jezelf!

 

Heb je de carving microbe dan helemaal te pakken kan je je nog verder verdiepen op de vervolg workshop die doorgaan op 3/10 (gevorderden) en op 14/11(afwerking).

 

Deze workshop wordt gegeven door onze lepel-carving specialist Tom G. Gepakt door de carving microbe is hij de specialist binnen onze werking aangaande carving, mes en bijl gebruik. Ga alvast een kijkje nemen op zijn Facebookpagina “Spoonske” ter inspiratie.

Naast lepelsnijden geeft Tom ook nog andere carving workshops en Boskadeekes voor de jongere generatie onder ons. Volg onze events op de Basecamp Adventures pagina.

 

Gezien de duur van deze workshop gelieve een lunchpakket te voorzien.

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.
De kostprijs bedraagt €68 p.p.

Deze prijs omvat alle begeleiding, verbruiksmaterialen, drankje en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be