Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP

CARVING - LEPEL SNIJDEN - AFWERKING

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

Zondag 14 november 2021

13u00-17u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

vanaf 16 jaar

€ 45 p.p.

4-10 deelnemers

Het zelf maken van een houten lepel met degelijk ambachtelijk gereedschap geeft een uitdaging, rust en voldoening die eigen is aan carving, waar je als maker rechtstreeks in contact staat met het natuurlijk materiaal en het eindproduct.

Het maken en gebruiken van houten lepels is duizenden jaren oud, al van ver voor onze geschreven geschiedenis. Het is een oeroude ambacht waar de nodige vaardigheden voor nodig zijn. Ook al is een lepel niets meer dan een holte in een stukje hout om iets op te scheppen. Toch zijn er duizend en één vormen en toepassingen om deze te gaan afwerking tot een uniek stukje in je eigen smaak. Tijdens deze finale workshop afwerking gaan we hier mee aan de slag. Samen met je creativiteit maakt dat je zelfgemaakte lepel iets uniek wordt van jezelf!  Je kan kiezen uit verschillende manieren van afwerking zoals: milkpainttechnieken,chipcarving, pyrografie, kolrosing, enz...

 

Deze workshop wordt gegeven door onze lepel-carving specialist Tom G. Gepakt door de carving microbe is hij de specialist binnen onze werking aangaande carving, mes en bijl gebruik. Ga alvast een kijkje nemen op zijn Facebookpagina “Spoonske” ter inspiratie. Naast lepelsnijden geeft Tom ook nog andere carving workshops en Boskadeekes voor de jongere generatie onder ons. Volg onze events op de Basecamp Adventures pagina.

Workshops Carving Afwerking 14-11.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.
De kostprijs bedraagt €45 p.p.

Deze prijs omvat alle begeleiding, verbruiksmaterialen, drankje en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be