We zijn allemaal

BOSKADEEKES

BOSKADEEKES_RECHT_POS.png

BOSKADEEKES - KERSTKAMP

DATUM:

 

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

maandag 21 tem woensdag 21 december

(driedaags externaat)

09u00-16u00

(opvang tussen 8u-9u en 16u-17u mogelijk)

Campo Molen Asbeek

Kinderen 8 tot 12 jaar

€ 135

Zin in het maken van een kampvuur om ons even op te warmen? Knutselen met natuurlijke materialen en klei. Meer te weten komen over planten en bomen? Ben jij tussen de 8 en de 12 jaar?

Klaar voor een Boskadeekes kerstkamp van maandag 21 december tot en met woensdag 23  december 2020 (9 uur-16 uur) op de terreinen van Studio Campo te Asbeek. We willen nog niet alles verklappen maar je gaat al zeker naar huis met je eigen gepersonaliseerde kruidenpotje en andere knutsels vervaardigd uit natuurlijke materialen.

Op het einde van deze driedaagse  heb je de  basis survivalskills onder de knie en kan je zelf vuur maken én erop koken. Ook gaan we op zoek naar kleurrijke winter planten en bladen waarmee we kunnen knutselen en in klei kunnen verwerken. We danken de natuur voor alles dat zij ons kan bieden en maken in ruil zaadbollen voor de vogeltjes. Heb jij ook een ideetje om iets in ruil te doen? We horen het graag!

BK_KERSTKAMP.jpg

De kostprijs bedraagt 135€. Dit is inclusief alle workshops en materialen, dagelijks een drie-uurtje en een drankje. Zelf mee te brengen: lunchpakket en een herbruikbare drinkfles.

We zullen doorgaans buiten vertoeven tijdens deze activiteiten. Warme laagjes speelkledij is een absolute must. Voorzie ook dagelijks een stevig lunchpakket.

 

Voel jij ook die avontuurlijke kriebels? Wij ook!

Inschrijven kan enkel via de website Van Studio Campo: www.studiocampo.be

Vragen: info@studiocampo.be

 

PLAY IS THE HIGHEST FORM OF RESEARCH

ALBERT EINSTEIN  

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be