2020

FAKKELTOCHT

De langste nacht van het jaar is in aantocht en om dit op gepaste wijze te vieren organiseren we een gezellige fakkeltocht. Samen vertoeven te midden van de natuur in harmonie met één van de sterkste elementen. Omring je door licht en warmte en ga met ons mee.

DATUM:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

Zaterdag 19 december 18u00-20u00 GEANNULEERD!

Campo Molen Asbeek (Asse)

Volwassenen en kinderen onder begeleiding

€ 12,50

De tocht vertrekt in de Campo Molen en gebeurt op zelfstandige basis. Via de bewegwijzering kom je voorbij de verschillende tussenposten. Je kan starten tussen 18u en 20u. Na de tocht staat er een lekker warm drankje voor je klaar en kan je smullen van de overheerlijke wafels.

 

De wandeling is ongeveer 4.5km en onderweg is er een tussenpost.

Laarzen of stevige stapschoenen zijn aanbevolen evenals aangepaste kledij aan de weerscondities. Mogen wij vragen liefst geen synthetische kledij te dragen conform de brand richtlijnen.

BCA FAKKELTOCHT.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen aan dit Tussendoortje? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier. De kostprijs bedraagt € 12,5.

Deze prijs omvat: huur fakkel, tussenpost drankje,  warme chocomelk of appelsap (al dan niet met een plusje erin), wafel met suiker of confituur en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

 

 

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

 

OMWILLE VAN DE CORONA-MAATERGELEN WERD DEZE ACTIVITEIT HELAAS GEANNULEERD.
 

LIGHT YOUR FIRE

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be