top of page
145214131_161460432446082_4363164675558040164_n.jpg

Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP
CARVING BLAADJES OORBELLEN

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

maandag 06/06/2022

13u00-17u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

+16 jaar

€ 40 per persoon

4 - 10 deelnemers

Vandaag gaan we aan de slag met verschillende soorten hout. We verdiepen ons in houtsnijwerk, wat betekent dat we met gereedschap het hout gaan bewerken waardoor het een bepaalde vorm krijgt. We verfraaien een basisvorm tot een boomblaadje. 

We gebruiken hiervoor enkel niet-machinale technieken. We doorlopen het hele proces van basisproduct tot afwerking. Bij het vervaardigen tot oorbel en/of ketting krijg je zelf de keuze hoe dit af te werken (kleur, lengte,...). Zowel carving als whittling technieken komen vandaag aan bod. Voor deze workshop is geen voorkennis of ervaring nodig. We gaan je vandaag leren werken met verschillende soorten zagen, messen en gutsen.

 

Deze workshop wordt gegeven door onze lepel-carving specialist Tom G. Gepakt door de carving microbe is hij de specialist binnen onze werking aangaande carving, mes en bijl gebruik. Ga alvast een kijkje nemen op zijn Facebookpagina “Spoonske” ter inspiratie. Naast deze workshop geeft Tom ook nog andere carving workshops en Boskadeekes voor de jongere generatie onder ons. Volg onze events op de Basecamp Adventures pagina.

 

Neem gerust ook een kijkje naar de andere caring workshops op de site (decoratie van de lepel, lepelsnijden beginners en gevorderden,...)

WS_20220606.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

De kostprijs bedraagt €40 p.p.

Deze prijs omvat alle begeleiding, verbruiksmaterialen, drankje en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

Crea.jpg

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be

bottom of page