top of page
WhatsApp Image 2022-01-12 at 12.43.58 PM.jpeg

Basecamp Adventure

WORKSHOPS

WORKSHOP
CARVING SLANGETJES

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIN/MAX:

zaterdag 04/06/2022

09u00-12u00

Campo Molen Asbeek (Asse)

+12 jaar

€ 25 per persoon

4 - 10 deelnemers

In deze workshop staat de wilg centraal. De wilg is namelijk een snelgroeiende boom die metershoog kan worden. Hierdoor moet hij jaarlijks gesnoeid worden en belanden veel van zijn takken achteloos in de hakselaar. Maar zonder het te beseffen vernietigen we hierdoor iets heel waardevols.  Ook in de medische wereld krijgt hij veel herkenning. Deze takken zijn uiterst gebruiksvriendelijk bij het maken van hutten, hekken, manden,... en slangetjes!

Voor dit laatste verdiepen we ons in kindvriendelijke snijtechnieken en vereeuwigen we op deze manier onze eigen wilgentak. We gaan aan de slag met één van de drie wilgensoorten die voorkomt in België, namelijk de krulwilg. Na vandaag zal je nooit meer met dezelfde ogen naar een krulwilg kijken. 

 

Deze workshop wordt gegeven door onze carving specialist Tom Gyselinck, bijgestaan door de creatieve geest van Kim R. Gepakt door de carving microbe is hij de specialist binnen onze werking aangaande carving, mes en bijl gebruik. Ga alvast een kijkje nemen op zijn Facebookpagina “Spoonske” ter inspiratie. Naast deze workshop geeft Tom ook nog andere carving workshops en Boskadeekes voor de jongere generatie onder ons. Volg onze events op de Basecamp Adventures pagina.

WS_20220604.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

De kostprijs bedraagt €25 p.p.

Deze prijs omvat alle begeleiding, verbruiksmaterialen, drankje en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

Crea.jpg

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be

bottom of page