2021

BURLEND SPOREN WEEKEND

Tijdens dit weekend koppelen we het aangename aan het nuttige, rond deze periode weergalmt een oerkreet doorheen de prachtige Ardense wouden in en om Saint-Hubert: het burlen van de mannelijke edelherten. Een uniek en krachtig geluid. Hoe en waarom ze dit doen krijgen we allemaal te horen van onze gids  Sören Decraene. De persoon achter de Facebook-pagina Belgian Wildlife Tracker. Hij is een specialist in de wereld van dieren en hun sporen. Tijdens dit weekend neemt hij ons graag mee en leert hij ons niet enkel alles over het burlen maar ook over de plaatselijke dieren en hun sporen. 

DATUM:

TIJDSTIP:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

MIn?MAX

vrijdag 01 - zondag 03 oktober 2021

vanaf vrijdag 18u tot zondag 14u

Saint-Hubert/Awenne

alle leeftijden (mits voorwaarden)

€ 175  p.p.

4 - 10 deelnemers

DEZE ACTIVITEIT IS HELAAS VOLZET!

Aangezien de herten het meeste actief zijn in de vroege en late schemer zijn we reeds vroeg en laat op pad. Om het voor iedereen aangenaam te maken, maken we er dan maar direct een leuk weekend van! We verblijven dit jaar in de gezellige B&B Quiétude in Awenne. Dit verblijf is helemaal afgehuurd voor onze groep om, indien nodig, ook overdag even bij te kunnen rusten en bij slecht weer binnen gezellig te luisteren naar de verhalen van onze specialist ter zake. 

 

Indien je wil deelnemen moet je wel rekening houden dat we vroeg en laat op pad zullen gaan en gedurende bepaalde tijd stil moeten zitten in één van de kijkhutten in het gebied zonder al te veel lawaai te maken! De activiteiten beginnen zaterdagmorgen om 5 uur. Aankomst in de B&B is mogelijk vanaf vrijdag om 18 uur. We ronden het weekend af op zaterdagmiddag rond 14 uur met een laatste mededeling van onze gids en specialist. 

 

Mee te brengen: goede, waterdichte stapschoenen, regenkledij, rugzak voor eten, drinken en ander persoonlijk materiaal tijdens de excursies. Optioneel maar niet overbodig: verrekijker*, fototoestel en/of notitieboekje. 

*Basecamp Adventures zorgt ook voor een aantal verrekijkers en een extra scope die jullie kunnen gebruiken tijdens de observaties.  

 

We verwachten van onze deelnemers (zowel deelnemende kinderen als volwassenen) dat ze het potentieel hebben om uiterst stil te kunnen zijn voor een vooropgestelde periode tijdens de vele observaties in kijkhutten. Dit is uiterst belangrijk om de workshop tot een goed einde te brengen.

Workshops Burlend Sporen Weekend.jpg

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

De kostprijs bedraagt € 175 p.p.

Deze prijs omvat: materiaal en begeleiding, water tijdens activiteiten en 21% BTW. Kinderen, min. 8 jaar max. 14 jaar, zijn steeds onder begeleiding van een volwassenen.  Het verblijf is op basis van volpension, avondmaal op de eerste dag (vrijdag) niet inclusief.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk.  Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!  ;-)

De inschrijving is pas definitief na betaling.

Inschrijven kan tot 15/09/2021. Nadien worden de inschrijvingen gesloten.

 Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be

DEZE ACTIVITEIT IS HELAAS VOLZET!

THE HUMAN SPIRIT NEEDS PLACES WHERE NATURE HAS NOT BEEN REARRANGED BY THE HAND OF MAN  

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be