2019

BURLEND SPOREN WEEKEND

Tijdens dit weekend koppelen we het aangename aan het nuttige, rond deze periode weergalmt een oerkreet doorheen de prachtige ardense wouden in en om Saint-Hubert: het burlen van de mannelijke edelherten. Hoe en waarom ze dit doen krijgen we allemaal te horen van onze gids Søren Decraene (de persoon achter de Facebook-pagina Belgian Wildlife Tracker).

Daarnaast zullen we ook de tijd nemen om wat extra bij te leren over andere dieren en hun sporen die we onderweg kunnen tegen komen!

DATUM:

LOCATIE :

DOELGROEP:

PRIJS DEELNAME:

vrijdagavond 20 september - zondagmiddag 22 september 2019

Saint-Hubert

alle leeftijden (mits voorwaarden)

€ 120

Omdat de herten het meest actief zijn in de schemer, maken we er een leuk weekend van!

Indien je wil deelnemen moet je wel rekening houden dat we vroeg en laat op pad zullen gaan en gedurende bepaalde tijd stil zullen moeten zitten in een van de kijkhutten in het gebied zonder al te veel lawaai te maken!

We spreken af vrijdagavond (uren volgen later) op locatie: Auberge de Jeunesse Champlon ( https://www.lesaubergesdejeunesse.be/champlon )

Mee te brengen: goede, waterdichte stapschoenen, regenkledij, rugzak voor eten, drinken en ander persoonlijk materiaal tijdens de excursies. Optioneel maar niet overbodig: verrekijker, fototoestel en/of notitieboekje. Het einde van dit weekend is voorzien zondag rond 14 uur aan de jeugdherberg.

We verwachten van onze deelnemers (zowel deelnemende kinderen als volwassenen) dat ze het potentieel hebben om uiterst stil te kunnen zijn voor een vooropgestelde periode tijdens de vele observaties in zogenaamde kijkhutten. Dit is uiterst belangrijk om de workshop tot een goed einde te brengen.

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar BCA@basecampvzw.be.

Vermeld bij de inschrijving zeker voor welke formule je wil inschrijven!

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging. De inschrijving is pas definitief na betaling!

Inschrijven kan tem 15/08/2019. Nadien worden de inschrijvingen gesloten

THE HUMAN SPIRIT NEEDS PLACES WHERE NATURE HAS NOT BEEN REARRANGED BY THE HAND OF MAN  

BASECAMP

ADVENTURES

Ten Bos 55, 9320 Erembodegem (Aalst) 
0032 (0) 485 698 916 - BCA@basecampvzw.be